Wie zijn wij?

Voordat we ons gaan voorstellen, willen we ook graag vertellen dat we hier en daar een unieke visie hebben op bepaalde onderwerpen. Op deze website vind je ten eerste onze visie op autisme en ten tweede onze visie op spiritualiteit.

 

Dan gaan we ons nu voorstellen!

Mathijs Schaap

Wie ik ben is al uitgebreid beschreven in de achtergrond van GGZ Boxing. Ik kan daar alleen nog aan toevoegen dat ik cursussen, opleidingen en workshops heb gevolgd zoals 'Creatieve Therapie', 'Ratio-Emotieve Therapie', 'Narratieve Therapie', 'Boksfitinstructeur bij de Nederlandse Boksbond, de volledige Bokscoaching-Academy, Parkinson Boxing coach en 'Traumasensitief Kickboksen'. Alle diploma's en certificaten die ik behaalde zijn officieel erkend. Kijk ook zeker eens naar de mogelijkheid van Superhelden Therapie.

In GGZ Boxing kan ik helemaal kwijt wie ik ben en alle expertise die ik meebreng.

Niets dan trots op deze mooie onderneming! 

Luuk Dogger

Luuk is van oorsprong van beroep applicatiebeheerder. Inmiddels is Luuk volledig hersteld van een manische episode (296.46) en gebruikt i.p.v. medicatie een andere vorm van stabilisatie namelijk hardlopen.  

Bipolaire I stoornis
Toen Luuk de Bipolaire I Stoornis nog niet inzichtelijk had woog hij 113 kg (juni 2015) en gebruikte alle vormen van antipsychotica en diverse stemmingstabilisatoren. Lithium normaal de beste papieren voor een Bipolaire I stoornis kwam als laatst en werd gestaakt sinds december 2018. Alle overige medicatie was in een periode van 2 jaar afgebouwd (2014-2016). Luuk heeft zichzelf als doel gesteld om niet lager te wegen dan 75 kg maar ook niet meer hoger dan 85 kg. Op die manier blijft de stemming mooi in balans en kan er volop gesport worden.

Halve Marathons
Luuk is ooit begonnen in 2018  met het trainen van een ¼ marathon van Rotterdam. Gevolgd door diverse halve marathons in het buitenland: België, Spanje, Frankrijk & Duitsland. Alle doelen zijn behaald maar nog belangrijker: ook in het buitenland en met name in een stad als Parijs niet opnieuw (her)opgenomen geweest.

Kracht van de Bipolaire I stoornis
De kracht van Luuk is het contact maken om anderen te enthousiasmeren en een mogelijk GGZ traject voor andere cliënten te verkorten door zich bijvoorbeeld te richten op een gezonde leefstijl maar ook door bewegen. Voor ieder mens is beweging belangrijk maar voor GGZ cliënten in het bijzonder weet Luuk uit ervaring maar ook voor ieder weer anders. Specifiek voor het hardlopen kan ik je op weg helpen om jezelf fit te houden en te blijven voelen. Ook ken ik de weg waar je terecht kunt wanneer er blessure(s) zijn en of andere vormen van zorg nodig zijn.

Heb je interesse gekregen om te hardlopen?!? Er bestaat een mogelijkheid voor het volgen van trainingen in groepsverband maar ook individueel zijn er mogelijkheden! Vraag naar de mogelijkheden wanneer je een bericht verzend!

Klik hier voor meer informatie over de Running Therapie.

Wil jij je als professional aansluiten bij GGZ Boxing?

Dan is licentiehouder misschien wel interessant voor jou! Meer weten? Klik hier!