Teambuilding: Met elkaar aan de SLAG!

Omdat ik al sinds 1994 werkzaam ben in de gezondheidszorg weet ik heel goed wat de problemen zijn in ieder team, opnieuw en opnieuw. 

Op het moment dat ik me realiseerde dat ik al 20 jaar dezelfde problemen hoorde (gebrek aan communicatie, elkaar geen feedback durven geven, etcetera) besloot ik de cirkel van goedbedoelde initiatieven die steeds weer blijken te falen te willen doorbreken.

 

Gelukkig had ik al ervaring in het werken met teams: van 2008-2014 heb ik vele malen succesvolle lachworkshops t.b.v. teambuilding gegeven in het hele land en zelfs in België.

Foto uit het archief van de lachworkshops t.b.v. teambuilding

Daarom ontwikkelde ik voor GGZ Boxing een coachingsessie teams. Op 8 juni 2023 haalde ik hier mijn certificaat voor. Je bent bij GGZ Boxing dus zeker aan het juiste adres voor een effectieve, doeltreffende coachingsessie voor je team.

In tegenstelling tot de bekende pot met vragen waarmee je aan het einde van je dienst elkaar feedback gaat geven, werkt de teambuilding door GGZ Boxing wel degelijk op langere termijn.

 

Lees reacties over de workshop teambuilding door GGZ Boxing hier!

Meer weten?

Komt dit je bekend voor? Wil je met je collega’s groeien als team, om bijvoorbeeld ‘de ongeschreven regels’ naar boven te halen? Inzicht krijgen in de groepsdynamica?

GGZ Boxing biedt een hoog kwalitatieve workshop teambuilding.