Teambuilding: Met elkaar aan de SLAG!

Omdat ik al sinds 1994 werkzaam ben in de gezondheidszorg weet ik heel goed wat de problemen zijn in ieder team, opnieuw en opnieuw. 

Op het moment dat ik me realiseerde dat ik al 20 jaar dezelfde problemen hoorde (gebrek aan communicatie, elkaar geen feedback durven geven, etcetera) besloot ik de cirkel van goedbedoelde initiatieven die steeds weer blijken te falen te willen doorbreken.

 

Gelukkig had ik al ervaring in het werken met teams: van 2008-2014 heb ik vele malen succesvolle lachworkshops t.b.v. teambuilding gegeven in het hele land en zelfs in België.

Foto uit het archief van de lachworkshops t.b.v. teambuilding

Daarom ontwikkelde ik voor GGZ Boxing een coachingsessie teams. Op 8 juni 2023 haalde ik hier mijn certificaat voor. 

 

Elkaar beter leren kennen met leuke, luchtige oefeningen die gefundeerd zijn in bijvoorbeeld de DISC-test maken in combinatie met vraagstellingen die verheldering, inzicht en groei teweeg brengen... Je bent bij GGZ Boxing dus zeker aan het juiste adres voor een effectieve, doeltreffende teambuildingsessie voor je team.

 

Lees reacties over de workshop teambuilding door GGZ Boxing hier!

Meer weten?

Komt dit je bekend voor? Wil je met je collega’s groeien als team, om bijvoorbeeld ‘de ongeschreven regels’ naar boven te halen? Inzicht krijgen in de groepsdynamica?

GGZ Boxing biedt een hoog kwalitatieve workshop teambuilding.

Vind jij het leuk, enerverend om op deze manier met je collega's bezig te zijn en ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan nu contact op!