Agenda

Op deze pagina staan data van geplande lessen. Meer info over de contributie vind je hier.

Wat neem je de eerste keer mee naar een training? Draag losse, sportieve kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Neem schone gympen mee, een handdoek en een flesje drinken, bijvoorbeeld water.

Bokshandschoenen kun je de eerste keren lenen.

 

In 2020 zal er vanwege de beruchte Corona-tijd geen sprake zijn van een zomerstop. We hebben immers al lang genoeg stil gezeten!

 

Wat is het compleet vernieuwde aanbod van GGZ Boxing? Hieronder vind je het overzicht.

 

- Personal training

Eén op één krijg je een uur lang les en coaching om jou verder te helpen met inzet van de sport. Blokkades overwinnen of iets achter je willen laten bijvoorbeeld. Maar denk ook zeker aan individuele weerbaarheidstraining.

 

- Cardiokickboksen

Een uniek en laagdrempelig concept van GGZ Boxing waarin je op de maat van muziek een zeer leuke, enerverende manier van kickboksen mag ervaren in een groep van max. 20 mensen. Hierbij wordt getraind op kickbags. Vooral conditiegericht met een hoog fun-gehalte. 

- Techniektraining

In een groep van maximaal 9 mensen werken aan kickbokstechnieken en op een veilige, rustige manier de sport leren kennen en erin groeien.

 

- Weerbaarheidstraining

In een afgekaderde reeks van 16 lessen ga je met een vaste groep (max. 9 mensen) aan de slag. In deze lessen mag je jezelf leren kennen in de sport, wat vaak goed weergeeft wie en hoe je bent in het dagelijks leven en waar je in mag groeien. Met deskundige begeleiding die bestaat uit een mix tussen life-coaching en de sport zul je groeien in je assertiviteit en bewaken van je grenzen. Na de zomervakantie zal er weer een groep starten op locatie De Jagerweg. Meldt je vast aan, zodat je zeker bent van jouw gereserveerde plek. Aanmelden doe je via info@ggzboxing.nl

 

Inmiddels is een deel de agenda bekend. Zie voor groepslessen en p.t.'s overdag de pagina 'Lessen locatie De Jagerweg'. In de avond vinden voorlopig alleen p.t.'s plaats. Zie daarvoor de pagina 'Lessen locatie Nijverheidstraat'.