Reviews "Helend Boksen"

De workshop 'Helend Boksen' wordt door deelnemers ervaren als een workshop waarin vooral gevoel en fysieke ervaring centraal staan. Daarom is het extra bijzonder als mensen een reactie onder woorden weten te brengen.

 

Als je de workshop 'Helend Boksen' hebt ervaren en je wilt graag delen hoe jouw ervaring was, dan kan dat via deze pagina.

- Uw e-mail adres wordt niet zichtbaar gepubliceerd.

- Liever anoniem blijven? Vul dan bij naam 'Anoniem' in.

- Uw gegevens worden verder niet opgeslagen en alleen gebruikt voor het verwerken van uw reactie. Uw gegevens worden niet aan anderen doorgegeven en evenmin voor andere doeleinden gebruik.

 

Deze foto is met toestemming van alle betrokkenen gemaakt en geplaatst

Reactie plaatsen

Reacties

Stefanie Sleeking Geurtsen
een jaar geleden

Wat een fijne workshop met een mix van ontspanning, verbinding, inspanning en inspiratie en dat onder professionele begeleiding van Mathijs en Liza.
De locatie was geweldig en ondanks de tropische temperaturen kon ik meer dan ik had gedacht.
Een aanrader om op een actieve manier weer even stil te staan en te voelen in plaats van denken.
Bedankt voor deze topdag.

Peter Kool Smit
een jaar geleden

Gave workshop met een mooie mix van lichaamsgericht aan de slag door boksen afgewisseld met yoga en tai chi oefeningen om nog meer (lichaams)bewustzijn te ervaren.

Top ook dat het buiten was op schitterende locatie middenin de Biesbosch.

Verbinding maken met jezelf en de ander door (kick)boksen. Aanrader!

Mandy
een jaar geleden

Wat had ik zin in de workshop helend boksen!
In de aankondiging werd al omschreven wat de workshop zou inhouden en daar werd ik al helemaal blij van!
Een combinatie (voor mij) van spiritualiteit en sport.
Toch is dat een interpretatie en is het nog maar afwachten of dat het ook daadwerkelijk zal inhouden wat ik hier van te voren van verwacht..
Maaarrrrrr.. het heeft het juist overtroffen!!

Aan het eind van de workshop werd mij gevraagd wat ik vond van de dag; ik had gewoon een kermis in m’n hoofd aan woorden!
Diversiteit, verbinding, bijzonder, kracht, zen, rust, gevoel, intuïtief, durf, inzicht, waaaaaaah!!! Ik was heeeeelemaal euforisch!!

Ik wil zoo graag nog een keer!!! 🤩

Nanda
een jaar geleden

Verrassend confronterend en verbindend. Waardevolle workshop.

Erna de Mol
een jaar geleden

Ik heb genoten van deze workshop! Het voelen in lichaam en geest, middels verschillende oefeningen stonden echt centraal.
Erg leuk ook om met de bokshandschoenen aan, aan conditie te werken. Omdat ik beperkingen heb, door een forse artrose in mijn rug, waardoor sommige trainingsonderdelen voor mij niet ( meer) haalbaar zijn, stelde Mathijs mij andere oefeningen voor, die ik wel kan. Erg fijn!

Rina
een jaar geleden

Ik vond het een bijzondere workshop die positief bijdraagt aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling met name het voelen, zowel fysiek als mentaal.