Reviews "Helend Boksen"

De workshop 'Helend Boksen' wordt door deelnemers ervaren als een workshop waarin vooral gevoel en fysieke ervaring centraal staan. Daarom is het extra bijzonder als mensen een reactie onder woorden weten te brengen.

 

Als je de workshop 'Helend Boksen' hebt ervaren en je wilt graag delen hoe jouw ervaring was, dan kan dat via deze pagina.

- Uw e-mail adres wordt niet zichtbaar gepubliceerd.

- Liever anoniem blijven? Vul dan bij naam 'Anoniem' in.

- Uw gegevens worden verder niet opgeslagen en alleen gebruikt voor het verwerken van uw reactie. Uw gegevens worden niet aan anderen doorgegeven en evenmin voor andere doeleinden gebruik.

Reactie plaatsen

Reacties

Mandy
15 dagen geleden

Wat had ik zin in de workshop helend boksen!
In de aankondiging werd al omschreven wat de workshop zou inhouden en daar werd ik al helemaal blij van!
Een combinatie (voor mij) van spiritualiteit en sport.
Toch is dat een interpretatie en is het nog maar afwachten of dat het ook daadwerkelijk zal inhouden wat ik hier van te voren van verwacht..
Maaarrrrrr.. het heeft het juist overtroffen!!

Aan het eind van de workshop werd mij gevraagd wat ik vond van de dag; ik had gewoon een kermis in m’n hoofd aan woorden!
Diversiteit, verbinding, bijzonder, kracht, zen, rust, gevoel, intuïtief, durf, inzicht, waaaaaaah!!! Ik was heeeeelemaal euforisch!!

Ik wil zoo graag nog een keer!!! 🤩

Nanda
20 dagen geleden

Verrassend confronterend en verbindend. Waardevolle workshop.

Erna de Mol
21 dagen geleden

Ik heb genoten van deze workshop! Het voelen in lichaam en geest, middels verschillende oefeningen stonden echt centraal.
Erg leuk ook om met de bokshandschoenen aan, aan conditie te werken. Omdat ik beperkingen heb, door een forse artrose in mijn rug, waardoor sommige trainingsonderdelen voor mij niet ( meer) haalbaar zijn, stelde Mathijs mij andere oefeningen voor, die ik wel kan. Erg fijn!

Rina
21 dagen geleden

Ik vond het een bijzondere workshop die positief bijdraagt aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling met name het voelen, zowel fysiek als mentaal.