Downloads

Via deze pagina kunt u het een en ander downloaden.

 

Inschrijfformulier. Ga je starten met een groepsles cardiokickboksen of parkinson boksen? Top! Dan kun je alvast het inschrijfformulier downloaden en invullen.

Inschrijfformulier GGZ Boxing
PDF – 41,0 KB 823 downloads

Behandelovereenkomst. Voor de individuele kickbokstherapie wordt er gewerkt met een behandelovereenkomst. Die kun je hieronder alvast downloaden en bekijken.

CAT Behandelplan Uitprintversie
PDF – 198,1 KB 344 downloads

Minderjarigen toestemmingsformulier. Voor het Kickboksend Opvoeden wordt er gewerkt met een toestemmingsformulier. Deze dient te worden ondertekend door beide gezaghebbende ouders.

CAT Minderjarigen Toestemmingsformulier Uitprintversie
PDF – 208,2 KB 331 downloads

 

Een veelgestelde vraag is hoe bandages op een goede manier omgedaan worden bij jezelf. Hier kun je een Nederlandstalig PDF-bestand (1,44 MB) downloaden wat stap voor stap beschrijft én laat zien wat een goede methode is. Ook kun je onderstaand filmpje bekijken.

Bandagetechniek
PDF – 1,4 MB 1212 downloads

Hoe heeft fysieke activiteit tijdens therapie invloed op het proces van genezing van posttraumatische stressstoornis (PTSS)?

Stagiaire Tamara deed hier onderzoek naar en schreef daar een werkstuk over voor haar studie Toegepaste Psychologie. Een deel van dit werkstuk is hier te downloaden:

Analyse Ptss
PDF – 269,6 KB 538 downloads

© Bert Seinstra