Home » GGZ-Boxing » Cardiokickboksen

Cardiokickboksen

Wat is cardiokickboksen?

Een uur lang conditietraining met kickbokstechnieken. Met een hoog fun-gehalte werken aan je conditie en misschien ook wel aan je wensen om af te vallen, gehuld in een professioneel therapeutisch klimaat.

Cardiokickboksen doe je op een kickbag, een staande bokszak, op de maat van muziek. Het is leuk, zeer sportief en je kunt je er heerlijk in uitleven. En wat ook erg leuk is: de eerste keer mag je GRATIS meedoen!

Van tevoren kenbaar maken dat je komt is wel nodig. Er kunnen maximaal 6 mensen per les meedoen.

 

© Bert Seinstra

 Cardiokickboksen is nagenoeg iedere vrijdag van 20:00 tot 21:00 uur en bijna iedere zondag van 12:00 tot 13:00 uur.

 

Heb je je opgegeven maar kun je toch niet komen? Geef dit zo spoedig mogelijk op dezelfde manier ook door. Op die manier is er dan plek voor iemand anders die ook graag mee wilt doen.

 

Wat neem je mee naar het cardiokickboksen?
- Neem zo mogelijk je eigen bokshandschoenen mee. GGZ Boxing heeft wel een aantal leenhandschoenen, maar net als met gewone schoenen zitten die van jezelf het lekkerst en is het meest hygiënisch, ook al verzorgt GGZ Boxing haar eigen bokshandschoenen met aandacht en zorgvuldigheid en volgens de richtlijnen van hygiëne. Bovendien kunnen we niet garanderen dat er genoeg leenhandschoenen aanwezig zijn. Als je handschoenen hebt die alleen geschikt zijn voor het trainen op een boksbal of bokszak, is dit prima. Er wordt niet op elkaar gekickbokst, alleen op de kickbags.

- Neem een flesje water mee (bidon).

- Neem een handdoek mee, groot genoeg om op te kunnen liggen, bijv. een badhanddoek of sporthanddoek.

- Kleed je bij voorkeur thuis al om en kom in je sportkleding zolang de Corona-richtlijnen gelden. Draag losse, makkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen.

- Draag schone gympen als schoeisel n de zaal.

- We willen op tijd van start gaan. Kom daarom iets eerder als je nog tijd nodig hebt om bijvoorbeeld je bandages nog om te doen.

 

De groepsles Cardiokickboksen vindt plaats op locatie De Jagerweg.

 

Bij binnenkomst mag je naar boven komen. Zelf ben ik dan al boven. Meld bij de receptie wel even dat je voor GGZ Boxing komt, zodat de medewerkers van WFC Difference weten dat je daarvoor komt. Staat er even niemand bij de receptie? Dan kun je gewoon doorlopen.