Kickbokstherapie & EMDR

Sinds januari 2023 is het bij GGZ Boxing ook mogelijk om kickbokstherapie in combinatie met EMDR voor traumaverwerking te volgen. Op deze pagina lichten we toe wat dat inhoudt.

 

EMDR (Eye Movement Desenzitation Reprocessing) is een toegepaste, effectieve therapie die al voor veel mensen bekend is. In combinatie met kickbokstherapie is dit goud waard.

Wanneer je via GGZ Boxing ervoor kiest om EMDR en kickbokstherapie te volgen, dan is er geen standaard hoeveelheid aan sessies die we aanbieden. We kijken per persoon hoeveel je nodig hebt.

 

Je komt eerst 3 a 4 sessies kickbokstherapie volgen. Op die manier leren we je het beste kennen alvorens de EMDR erin geïntegreerd wordt. 

 

Dit is ook echt maatwerk en dus passen we de behandelingen helemaal op jou aan.

 

Noot: in 2023 werkten we hierin samen met een EMDR-therapeut, wat zorgde voor meerdere sessies op een dag en dus ook een hoger prijskaartje. We hebben besloten deze samenwerking te stoppen. In februari/maart 2024 zal ik zelf opgeleid worden tot EMDR-therapeut en vanuit die hoedanigheid zullen sessies kickbokstherapie & emdr samen gaan, tegelijkertijd. Even geduld dus nog! Vanaf 7 maart 2024 hervatten we deze unieke vorm van therapie!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via het contactformulier.