Kickbokstherapie

De kickbokstherapie van GGZ Boxing valt onder de categorie lichaamsgerichte psychotherapie. De werkwijze hiervoor is ontwikkeld door een team bestaande uit een psycholoog, een master of science, een postdoctoraal onderzoeker, een lector bewegen, gezondheid & welzijn, een adjunct hoogleraar faculteit gedrags & maatschappijwetenschappen, een psychomotorisch therapeut en een kickbokstrainer.

GGZ  Boxing behandelt mensen al sinds 2019 volgens deze werkwijze.

GGZ  Boxing biedt een pakket van 8 sessies voor deze therapie.

Wat biedt het pakket? Je leert meer voor jezelf op te komen. Je grenzen (h)erkennen en ook aangeven, het herkennen van dreigend gedrag bij anderen, je krijgt inzicht in hoe je overkomt op anderen en je leert om te gaan met spanning & agressie.

In deze pakketten leer je ook oefeningen om elementen uit je verleden los te laten (kracht & gedrevenheid vanuit negativiteit) alsook om een doorbraak te bereiken om je gewenste doel(en) in het leven te gaan behalen (kracht & gedrevenheid vanuit positiviteit).

Wat ook genoemd dient te worden, is dat GGZ Boxing aan het einde van je therapie met je mee denkt over het vervolg. Dankzij mijn uitgebreide netwerk in de regio kunnen we samen kijken naar wat jij wilt na deze therapie om verder te gaan met deze sport en kan ik je introduceren bij een bestaande sportschool waar kickboksen wordt aangeboden.

GGZ  Boxing heeft inmiddels al vele mensen op deze manier mogen helpen.

Sinds 2023 kijken we tijdens de intake ook of Superhelden Therapie bij jou past en integreren we dit eventueel in jouw sessies.

Wil je reviews lezen van mensen die de kickbokstherapie hebben gevolgd bij GGZ Boxing? Klik dan hier!

Enthousiast geworden? Neem contact op!

© Bert Seinstra