Home » Contributie

Contributie

Een veelgestelde vraag aan GGZ Boxing is wat het qua kosten meebrengt voor de deelnemers en tevens of het vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Deze pagina geeft daar meer info over.

 

Groepslessen cardiokickboksen:

Een eenmalige proefles is gratis.

Abonnement E 35,- p/maand all-in.

Een losse deelname aan een groepsles na de gratis proefles is E 9,- per keer

Een 10-rittenkaart voor 10 groepslessen is E 80,-

 

Personal Training & Coaching:

PT's verlopen via een pakket therapeutische weerbaarheidstrainingen, duo-kaart of 10-rittenkaart. In een persoonlijk gesprek kunnen we kijken naar wat het beste bij jou past.

Een duo-kaart (= 2 lessen) is E 75,-

Pakket weerbaarheidstrainingen van 16 individuele lessen is E 400,-

Een 10-rittenkaart voor 10 individuele lessen is E 250,-

 

Er zijn voorwaarden en regels van toepassing op de contributies, in het bijzonder abonnementen en 10-rittenkaarten. Onderstaand PDF-document geeft deze regels en voorwaarden weer:

Voorwaarden En Regels Met Betrekking Tot De Contributie
PDF – 165.2 KB 63 downloads

Wordt het vergoed door de zorgverzekeraar? Het is moeilijk om daar een unaniem antwoord op te geven. Het ligt ten eerste geheel aan welke zorgverzekeraar je hebt en tevens welk pakket je hebt, zoals aanvullend of niet en dan tot hoever je aanvullend verzekerd bent, etcetera.

Je kunt daarom het beste zelf contact opnemen met je zorgverzekeraar en navragen in hoeverre lichamelijke gezondheid & leefstijl annex GGZ geïndiceerd sporten vergoed wordt. Meestal wel onder de categorie 'alternatieve zorg'.

Bovenstaande genoemde prijzen gelden per 1 juli 2020. Hiermee komen eerdere prijsopgaves te vervallen.