Home » Lessen » Lessen locatie De Jagerweg

Lessen locatie De Jagerweg

Lessen van GGZ Boxing in de middag vinden plaats op het volgende adres:

WFC Difference

De Jagerweg 225

3328 AA Dordrecht

Met openbaar vervoer makkelijk te bereiken: Lijn 5 (Halte Cannenburg) stopt voor de deur. Ook is er ruim parkeergelegenheid.

 

De lessen zijn in de zaal boven, op de eerste verdieping.

 

Agenda locatie De Jagerweg:

Let op: zolang de COVID-19 richtlijnen nog gelden is het noodzakelijk je van te voren op te geven voor groepslessen. Op die manier garanderen we dat je mee kunt doen. Voor personal training geldt te allen tijde dat dit gaat volgens afspraak. Meldt je aan via info@ggzboxing.nl

Data en tijden voor P.T.'s staan niet online, omdat die altijd per individu worden afgesproken en ingepland.

 

Vanaf 2 september 2020:

✅ Conditietraining (verbetering)

✅ Afvallen

✅ Plezier

✅ Afzien

Zondag 13 september 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 6 plekken open

 

Zondag 27 september 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 9 plekken open

 

Zondag 4 oktober 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 9 plekken open

 

Zondag 11 oktober 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 9 plekken open

 

Zondag 18 oktober 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 9 plekken open

 

Zondag 25 oktober 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 9 plekken open

Zondag 8 november 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 9 plekken open

 

Zondag 15 november 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 9 plekken open

 

Zondag 22 november 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 9 plekken open

 

Zondag 29 november 12:00 - 13:00 uur (maximaal 9 deelnemers) Nog 9 plekken open

 

Wat is cardiokickboksen?

Een uur lang conditietraining met kickbokstechnieken. Met een hoog fun-gehalte werken aan je conditie en misschien ook wel aan je wensen om af te vallen.

Cardiokickboksen doe je op een kickbag, een staande bokszak, op de maat van muziek. Het is leuk, zeer sportief en je kunt je er heerlijk in uitleven. En wat ook erg leuk is: de eerste keer mag je GRATIS meedoen!

Van tevoren kenbaar maken dat je komt is wel nodig. Er kunnen maximaal 9 mensen per les meedoen, vanwege de geldende Corona richtlijnen. Op die manier kan de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijven.

 

Hoe ben je er zeker van dat je mee kunt doen? Dit geef je z.s.m. door aan mij door een sms te sturen naar 06 82 42 57 19 of een e-mail te sturen naar info@ggzboxing.nl

Heb je je opgegeven maar kun je toch niet komen? Geef dit zo spoedig mogelijk op dezelfde manier ook door. Op die manier is er dan plek voor iemand anders die ook graag mee wilt doen.

Wat neem je mee naar het cardiokickboksen?
- Neem zo mogelijk je eigen bokshandschoenen mee. GGZ Boxing heeft wel een aantal leenhandschoenen, maar net als met gewone schoenen zitten die van jezelf het lekkerst en is het meest hygiënisch, ook al verzorgt GGZ Boxing haar eigen bokshandschoenen met aandacht en zorgvuldigheid en volgens de richtlijnen van hygiëne. Bovendien kunnen we niet garanderen dat er genoeg leenhandschoenen aanwezig zijn. Als je handschoenen hebt die alleen geschikt zijn voor het trainen op een boksbal of bokszak, is dit prima. Er wordt niet op elkaar getraind, alleen op de kickbags.

- Neem een flesje water mee (bidon).

- Neem een handdoek mee, groot genoeg om op te kunnen liggen, bijv. een badhanddoek of sporthanddoek.

- Kleed je bij voorkeur thuis al om en kom in je sportkleding zolang de Corona-richtlijnen gelden. Draag losse, makkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen.

- Draag schone gympen als schoeisel n de zaal.

- We willen om 15:00 uur echt meteen van start gaan. Kom daarom iets eerder als je nog tijd nodig hebt om bijvoorbeeld je bandages nog om te doen.

 

Bij binnenkomst mag je naar boven komen. Zelf ben ik dan al boven. Meld bij de receptie wel even dat je voor GGZ Boxing komt, zodat de medewerkers van WFC Difference weten dat je daarvoor komt. Staat er even niemand bij de receptie? Dan kun je gewoon doorlopen.